چای و قهوه داغ خاصیت ضد باکتری دارد

مطالعات جدید نشان می‌دهد افرادی که چای و قهوه داغ می‌نوشند، در برابر نوع خاصی از باکتری‌ها مقاوم هستند.

بر اساس تحقیقات پژوهشگران در چارلزستون آمریکا، نوشیدن نوشیدنی‌های گرم خطر لانه‌گزینی باکتری‏های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی‏ سیلین را در بینی کاهش می‌دهد. نوشیدن یکی از این دو نوشیدنی تا 50 درصد و نوشیدن هر دوی آن‌ها تا 67 درصد خطر حمل باکتری در بینی را کاهش می‌دهد.

بر اساس گزارش ای بی سی نیوز، این کشف نوید ابداع روش جدیدی را می‌دهد که احتمال وجود باکتری در بینی را کاهش می‌دهد، علاوه بر آن به راحتی قابل دسترس و ارزان نیز خواهد بود.

به گفته اریک ماتسون سرپرست محققان، ترکیباتی در چای و عصاره‌های گرفته شده از چای وجود دارد که خواص ضد میکروبی دارد. این ترکیبات از لانه گزینی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی‏سیلین جلوگیری و آن‌ها را تضعیف می‌کنند.

باکتری‏های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی‏سیلین باکتری‌هایی هستند که در برابر بیشتر داروها مقاوم‌اند. این باکتری‌ها همچنین عامل اصلی بسیاری از بیماری‌های مزمن عفونی در بدن هستند.

هیچ نظری موجود نیست: